Aktualności

Przedłużenie terminu nadsyłania prac na konkurs na wzór regionalny pt. "Motyw z Podkarpacia"(25.02.2016)

Fundacja Karpacka - Polska informuje, że przedłużono termin nadsyłania zgłoszeń na konkurs na wzór regionalny. Prace można nadsyłać do dnia 24 marca 2016 roku.

zobacz więcej

Fundacja Karpacka - Polska została nagrodzona Honorową Srebrną Odznaką "Zasłużony dla Hufca ZHP Ziemi Sanockiej" (23.02.2016)

Rozkazem Komendanta Hufca ZHP Ziemi sanockiej nr L2 /2016 z dnia 05.02.2016 została nadana Fundacji Karpackiej - Polska w Sanoku Honorowa Srebrna Odznaka "Zasłużony dla Hufca ZHP Ziemi Sanockiej"

zobacz więcej

Maskotka Ryś Karpacki wsparła 24 Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy(01.02.2016)

Fundacja Karpacka – Polska ma przyjemność poinformować, że nasza maskotka czyli Ryś Karpacki również w tym roku wsparła działania Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy.    Tegoroczny 24 Finał został wsparty przez przekazanie 50 sztuk maskotek , które są licytowane na rzecz pediatrii i godnej opieki ludzi w podeszłym...

zobacz więcej

Ogólnopolski konkurs na wzór regionalny pt. "Motyw z Podkarpacia" (29.01.2016)

Fundacja Karpacka – Polska zaprasza do udziału w konkursie na wzór regionalny. Na laureatów czekają nagrody pieniężne. Prace można nadsyłać do 24 lutego 2016. Szczegóły na www.alpykarpatom.pl.

zobacz więcej

Życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia(21.12.2015)

Fot. Piotr Lisowski, "Puchatek mieszka w Bieszczadach"   ...