Seminarium "PREZENTACJA ANALIZ SZWAJCARSKICH"(26.06.2012)

W dniu 25 czerwca 2012r. w Państwowej Szkole Muzycznej w Sanoku, odbyło się międzynarodowe seminarium pn. „Prezentacja Analiz Szwajcarskich”, zorganizowane przez Fundację Karpacką – Polska. Celem seminarium było przedstawienie rezultatów szczegółowej analizy rynku obszaru objętego projektem oraz analizy doświadczeń szwajcarskich, mogących być przedmiotem transferu do regionu przez szwajcarską organizację Helvetas Swiss Intercooperation.

zobacz więcej

Film o Karpatach – dokonanie wyboru wykonawcy(18.06.2012)

W dniu 11 czerwca 2012 r. o godz. 10.00 w siedzibie Fundacji Karpackiej – Polska w Sanoku odbyło się Posiedzenie Komisji Oceniającej oferty dotyczące produkcji filmu o Karpatach. Nadesłane oferty stanowiły odpowiedź na Zapytanie Ofertowe Nr 3/2012/AK, z dnia 17.04.2012. Decyzją Komisji powołanej przez Fundację Karpacką – Polska oceniającej nadesłane oferty, została ostatecznie wybrana firma BLUEMAX – Grzegorz Gajewski z Krakowa.

zobacz więcej

Zaproszenie na Seminarium (14.06.2012)

W Fundacja Karpacka – Polska zaprasza na seminarium poświecone prezentacji schematów dotacyjnych dla mikro i małych firm oraz organizacji pozarządowych w ramach projektu pn. „Alpy Karpatom – program na rzecz uwolnienia potencjału ekonomicznego górskich obszarów Podkarpacia poprzez transfer praktyk szwajcarskich” współfinansowanego przez Szwajcarię w ramach szwajcarskiego programu współpracy z nowymi krajami członkowskimi Unii Europejskiej.

zobacz więcej

Zapytanie ofertowe nr 4/2012/AK na produkcję szalika promocyjnego(08.06.2012)

Zapraszamy do składania ofert na produkcję 200 szt. szalika promocyjnego. Szalik stanowi element kampanii promującej górskie obszary Podkarpacia, realizowanej w ramach projektu „Alpy Karpatom – program na rzecz uwolnienia potencjału ekonomicznego górskich obszarów Podkarpacia poprzez transfer praktyk szwajcarskich”, współfinansowanego przez Szwajcarię w ramach szwajcarskiego programu współpracy z nowymi krajami członkowskimi Unii Europejskiej.

zobacz więcej

Fundacja Karpacka-Polska poszukuje kandydata na stanowisko asystenta ds. szkoleń i pomocy technicznej(05.06.2012)

Fundacja Karpacka-Polska poszukuje kandydata na stanowisko: Asystenta Koordynatora Centrum Obsługi Zielonych Inwestycji ds. szkoleń i pomocy technicznej w ramach realizacji projektu pn. „Karpaty Przyjazne Ludziom - inicjatywa partnerska na rzecz zrównoważonego użytkowania i ochrony górskich obszarów województwa podkarpackiego”

zobacz więcej

Seminarium pn. „NATURA 2000 - BIZNES PRZY BIORÓŻNORODNOŚCI”(04.06.2012)

W dniach 31 maja - 1 czerwca 2012 w Sali Koncertowej Szkoły Muzycznej w Sanoku odbyło się Międzynarodowe Seminarium pn. „NATURA 2000 - BIZNES PRZY BIORÓŻNORODNOŚCI”.